Érzelmes dallal indítja a nyarat a Wellhello

Noha a dalcím egy újabb mókás Wellhello-dalt is sugallhatna, a Részegen egy rolleren az együttes történetének egyik legmélyebb és legérzékenyebb száma: kapcsolatainknak azt az oldalát mutatja meg, amelyben a nyilvánvalóan létező szerelem ellenére úgy tűnik, nincs tovább. A már megszokott módon közreműködőt is hoz a nyár első WH-dobása: a duó Papp Szabival egészült ki a Részegen egy rollerenre.

Supernem dalszövegek itt.

A dalhoz készült videoklip főszereplője Staub Viktória (Aranyélet, A játszma, A király), aki érzelmek egész skáláját mutatja meg a kamerák előtt – és ezt a skálát valamennyien jól ismerik, akik érezték már meg- és feloldhatatlannak egy párkapcsolat nehézségeit.

Wellhello dalszövegek itt.

„Ez a dal az érzelmi szélsőségekről, az ellentétpárokról szól – mondja Fluor Tomi –, amikor az ember számára könnyebb lenne menekülni egy kapcsolatból, de mégsem teszi meg. Vagy lángoljon a város, vagy bújjunk össze: a szöveg nagy kontrasztja a videoklipben is visszaköszön, hiszen a főszereplő hol élete filmjét éli, hol pedig teljes letargiában van. Viki egyszerre érzelmes és vadóc karakter, ezért választottuk őt a klipbe.”

A kisfilmen a Wellhello szorosan együttműködött a rendező Temesi Ádámmal és a készítő stábbal, nagyon fontos volt ugyanis nekik, hogy a klip pontosan azt adja vissza, amit ők meg szerettek volna jeleníteni.  

„Amikor Tomi először mutatta a szöveget, mélyen megérintett – meséli Diaz. – Hozzám nagyon közel állnak az ilyen jellegű dalaink: miközben nem egy klasszikus bulizós szám, szerintem tud működni majd a fesztiválokon is. Benne van az a fajta összeölelkezős, együtténeklős feeling.”

Fotók: Miskolczi Milán