Ez Caramel első klubslágere Willcox-szal

Caramel a klubvilágban kalandozik

A zenei sokszínűségéről közismert énekes, dalszerző most a klubvilágban kalandozik Willcox-szal karöltve. Egy különleges páros, egy különleges dal.

A nyár soron következő slágere: a „Visszavágyom”

„Már két éve eldöntöttük, hogy együtt dolgozunk Wilcox-szal, szültetett is négy-öt dal, de egyik se volt az igazi. Most pár hónapja írtam egy újat, amit átküldtem neki, és rögtön beindult a közös alkotói folyamat” – Caramel.

Caramel most nagyon vonzódik az elektronikus zenéhez

Bár a „Visszavágyom” Caramel második elektronikus zenei koprodukciója, nem csak egy műfaji kalandozásról van szó. A népszerű énekes sokkal jobban vonzódik ehhez a műfajhoz, mint gondolnánk. „Szeretem az elektronikus zenét, mindig is izgatott a techno, a goa, az IDM és a trance is… Ez most egy fogyaszthatóbb szerzemény lett, de szerintem nem az utolsó közös munkánk. 

Nyitott vagyok akár egy ennél is klubosabb hangzásra a jövőben.”

– fejti ki a dalszerző-énekes.

„Én most dolgoztam először együtt Lehoval, és nagyon jó tapasztalat volt, hogy fiatal kora ellenére milyen profin a kezében tartott mindent. Mi ketten a green box-os jelenetekben szerepelünk, amely mellett fut egy sztori szál, ami remekül leképezi a dal mondanivalóját. Visszatérés, újjászületés egy szerelmes dalba burkolva” – Caramel.

Caramel-lel először egy zenei gálán találkoztunk pár éve, amikor egyszerre kaptunk Fonogram-díjat. A közös kiadónk, a Gold Record vezetőjének, Molnár Gábornak az ötlete volt, hogy működjünk együtt. Már nagyon rég óta szerettem volna egy magyar nyelvű dalt. Amikor felmerült Caramel neve, a fejemhez kaptam, hogy hogy miért nem jutott már nekem régen eszembe. 

Nagyon szeretem a Caramel jelenséget, mind zeneileg, mind emberileg; szeretem, hogy minden szinten igényes az, amit csinál.

Szerintem különleges párost alkotunk.” – mondta Willcox.

Leho (Lehoczki Dániel) rendezésében készült a videóklip

Nyitókép: Caramel és Willcox hivatalos