Testközelből a Take That sztárja – Howard Donald DJ-zik a Budapest Parkban

Július 3-án több szempontból is különleges estének lehetünk szem-és fültanúi a Budapest Parkban. Egyrészt több mint harminc éves pályafutása során először látogat hazánkba Anglia egyik legnépszerűbb pop csapata, a Take That. Ráadásul kifejezetten erre az estére újból összeáll a ‘90-es évek egyik kultikus hazai együttese, Császár Előd és Hoffer Dani duója, az FLM. És ha mindez nem lenne elég, az este meglepetései itt nem érnek véget: a koncert után ugyanis a Budapest Park Dzsungel nevű táncterén a Take That egyik alapítója, Howard Donald pörgeti majd a lemezeket.

Sokan talán nem is tudják, hogy a Anglia egyik legmenőbb pop csapatának oszlopos tagja, Howard Donald nem csak a popzene elkötelezett híve, de gyermekkora óta aktívan érdeklődik az elektronikus zenei irányzatok iránt is. 

Ízlését ezen a téren elsősorban bátyja vinil-gyűjteménye határozta meg, amiben olyan ínyencségekre bukkant, mint a Kraftwerk, John Foxx, az Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD) vagy Gary Numan. Tinédzserként sokszor megfordult breaktánc-körökben, és itt ismerkedett meg egyik későbbi zenésztársával is. 

Már egészen fiatalon, bőven a Take That előtt otthon találta magát a lemezjátszók mögött, és DJ-zés azóta is a szenvedélye. Eklektikus zenei ízlését tükrözik szettjei, ahol a house-tól kezdve a dance klasszikusokon át bármi előfordulhat.

Howard számára a cél a közönség szórakoztatása, és pontosan ismeri a jó buli receptjét, legyen szó akár a Wembley Stadionról vagy a Ministry of Soundról.

Július 3-án tehát “duplázik” a Parkban – először a nagyszínpadon láthatjuk az extra látványosnak ígérkező első magyarországi Take That koncerten, majd az éjszaka folyamán egy sokkal “intimebb” helyszínen, a Dzsungelben DJ szettjével táncoltatja tovább a közönséget.

Jegyek: https://www.budapestpark.hu/events/nights-of-bpp-07-03-super-80-s-party-20240703

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1894684771013514

Fotók: Budapest Park