Új dalt és videoklipet mutatott be a megújult Leander Kills Falakon túl címmel

Automatikusan generált leírás

A Fonogram-díjas, minden stúdióalbumával #1 vagy #2 pozícióban debütáló, többszörös platinalemezes, A Dal eurovíziós előválogatóján kétszer is döntőig jutó, több mint 51 millió organikus YouTube megtekintéssel rendelkező, 2022-ben „Az Év Férfi előadója” Petőfi-díjat elnyerő Köteles Leander vezette Leander Kills vadonatúj dalt és videoklipet mutatott be „Falakon túl” címmel. 

A képen szöveg, ruházat, ember, lábbelik látható

A fantasztikus március 10-i Barba Negra Red Stage-en megtartott teltházas budapesti koncertje után a Leander Kills két új gitárossal vágott neki tavaszi turnéjának, a bandához rögtön csatlakozó Barkóczi Bencével (Meristem), majd az április végi debreceni dupla koncerten bemutatkozó másik új állandó gitárosával, Nyerják Gáborral (Mink, All But One). A tavaszi turnén részt vett a Leander Kills örökös tagja, az ideiglenesen visszatérő Bodor Máté is, aki májusban már anyazenekarával, az Alestormmal turnézik Amerikában.

Az élő premier szombaton este lesz az Akvárium Klubban

A 299. koncertjére készülő Köteles Leander május 20-án, most szombaton este az Akvárium Klub Nagy Halljában fogja bemutatni először budapesti közönségének a Leander Kills új felállását és a vadonatúj „Falakon túl” is itt hangzik el majd az első alkalommal élőben. Az új dal zeneszerzője Köteles Leander és Barkóczi Bence, míg a szövegét Leander jegyzi. A tárnoki kőfejtőben forgatott videoklip operatőre Bikali Sándor volt. A „Falakon túl” a mai nap válik elérhetővé minden digitális zenei szolgáltató kínálatában.

Jegyek az Akvárium Klubos koncertre itt kaphatók.

A megújult Leander Kills tagjai

Köteles Leander – ének, basszusgitár

Barkóczi Bence – gitár

Nyerják Gábor – gitár

Jankai Valentin – dob

Fotók: Leander Kills hivatalos/Zsiga Pál