Tehetségkutatót indít a Kispál és a Borz

A nyertes felléphet a Kispál on Orfűn

A díjazottak fellépési lehetőséget kapnak a legendás zenekar visszatérésére szervezett Kispál on Orfűn.

Én is meg tudom csinálni! – tehetségkutatót indít a Kispál és a Borz

„A pályánk elején rengeteg támogatást kaptunk, amiért a mai napig nagyon hálásak vagyunk. Most, hogy már megtehetjük, mi is szeretnénk picit segíteni a pályakezdőknek. Meg egyébként is, úgy látjuk, hogy a jó gitárzenekaroknak sosem árt egy kis plusz népszerűség. Röviden: 

a visszatérésünk hétvégéjén szeretnénk fellépési lehetőséget biztosítani az általunk legszimpatikusabb jelentkezőknek.

Nincs kitétel, nincs feltétel, szóval kedves zenekarok és zenélő emberek, jelentkezzetek, hátha lendít a sorsotokon egy Kispál on Orfűs fellépés! Egyszálgitárosok és akusztikus felállásúak is nyugodtan kattintsanak, hiszen a pénteki napunkat pont rátok szabtuk.

Jelentkezés és minden részlet itt. Hajrá, hajrá!” – adta hírül nemrég közösségi oldalán a Kispál és a Borz zenekar.

Fotó: Fishing On Orfű hivatalos

08.26-án, a Kispál on Orfű pénteki napján 13 akusztikus produkciókat láthat a közönség.

Az este fő fellépője a Kispál és a Lovasi akusztik lesz, játszik még az Aranyakkord, Beck Zoli, Bérczesi Róbert, a Csaknekedkislány, a Platon Karataev, Leskovics Gábor Lecsó és a Szűcsinger is. Jegyeket már csak erre a napra lehet kapni, hiszen a bérletek valamint a szombati napijegyek egy hét alatt elfogytak. 

A szombati napon egyébként a Kispál és a Borz mellett fellép A kutya vacsorája, a Galaxisok, a Ricsárdgír, az Analog Balaton, a Kinopuskin, a Tudósok, és az Üllői Úti Fuck is.

A Kispál már gőzerővel próbál

A zenekar már gőzerővel próbál, a visszatérő koncert dalsorrendje is összeállt, nagyságrendileg 30 Kispál-dal hangzik majd el az orfűi Panorama Camping domboldalán augusztus 27-én este. A dalválasztásban egyébként a közönség is segített: tavasszal több, mint 3000 voks futott be a zenekarhoz a kedvenc Kispál-dalok tekintetében.

Nyitókép: Fishing On Orfű hivatalos