Csiszár István első, önálló zenéje feleségének szól

Klippremier

A tehetségkutató-nyertes Csiszár István első, önálló zenéje feleségének szól

Első saját dalával debütál hazánk legnagyobb átalakuló művésze, Csiszár István, amit karrierjében maximálisan támogató feleségéhez írt.

A „Két hurrikán”-ban mindaz az energia és tűz visszaköszön, amit a tehetségkutató-győztes produkciói mögött megismerhettünk.

A Sztárban Sztár leszek! második évadának győztese

Döbbenetes átalakulásaival a Sztárban Sztár leszek! második évadának első helyéig szárnyalt Csiszár István, akit ma már az ország legsokoldalúbb előadóművészeként aposztrofálnak. A műsor alatti legemlékezetesebb pillanatait Zámbó Jimmy-ként alakította a tehetség, illetve Freddie Mercury tűpontos másaként is lenyűgözte a közönséget.

Feleségének szól az első dala

A színészként is aktív Csiszi ezzel kitörölhetetlen név lett a hazai előadóművészek körében, most pedig készül további szinteket lépni és fejest ugrani önálló felvételeinek kiadásában. Az alkotó első, saját szerzeménye „Két hurrikán” címmel jelenik meg, amelyben mindaz a szenvedély és előadói profizmus lángra lobban, amit az énekesben megismerhettünk. A zeneszám ihletője pedig nem más, mint Csiszi felesége, Csiszár-Puskás Bettyna, akivel elválaszthatatlan egységet alkot a páros:

„Úgy érzem, Bettyvel nagyon különleges a kapcsolatunk, mert régi tradíciókra építünk. Sokan elválnak az első nehézség vagy nézeteltérés után, de mi úgy látjuk mindketten, hogy mint 

„Két hurrikán”, legyen bármi a világon, erősek vagyunk és összetartozunk.

Amióta együtt vagyunk a feleségemmel, az én karrierem van előtérben, abban reménykedem, hogy vissza tudom adni azt a támogatást, amit mindig kapok tőle és ez a Sztárban sztár leszek! műsora alatt csúcsosodott!” – meséli az énekes.

A házaspár a színpadra termett, hiszen Betty táncosként ismerte meg jelenlegi férjét, ezért a „Két hurrikán” is szimbolikus videóklipet kapott, kettőjük kapcsolatát jól bemutató koreográfiával.

Fotó: Ciszár István hivatalos