Augusztus 11-én ötven és a hip hop!Az Animal Cannibals hírei

Százezreket érő bakelit korongok

Hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb rap csapata különleges kiadvánnyal lepte meg rajongóit. 1995. óta rengeteg bakelit lemez látott napvilágot az Állat Kannibáloknak köszönhetően. Ezek a korongok mára 30 ezer forinttól akár 200 ezer forintot is érhetnek a gyűjtők számára. Érdekes, hogy ezek a régi kiadványok, mind úgynevezett maxi-lemezek és csak néhány dal különböző verziói hallhatóak rajtuk.

ANIMAL CANNIBALS DALSZÖVEGEK ITT.

Közel 30 évet kellett várni a rajongóknak

Közel 30 évet kellett várni a szimpatizánsoknak, hogy nagylemez is megjelenjen az Emberevőktől. Ráadásul most nem csak egy, hanem egyből kettő (külön-külön is megvásárolható), az eddigi legnépszerűbb dalokat tartalmazó vinyl került a boltok polcaira. Külön érdekesség, hogy a zenei válogatás a megszokott fekete lemezek helyett 10 különböző féle, csodaszép színben kapható.

Lefólizták az Animal Cannibals szivárvány színű lemezeit

A borító Brunszkó NIKON ONE László alkotása, aki a hazai graffiti mozgalom kiemelkedő alakja, és aki jelenleg képzőművészként Yo úton halad a világraszóló népszerűség irányába.

Megjelenés: 2023. augusztus 11-én, a Hip Hop 50. szülinapján!

Készült Lengyelországban, préseléssel, színenként 100-100 példányban, fóliázva.

Utángyártás nem lesz, vagyis garantált a kiadvány exkluzivitása!

Íme, a dalok listája

BEST OF…1

Takarítónő, Ülünk a vonaton, Yozsefváros, Kanni-bál, Hazafelé az út veszélyes, 1×1, Ezittaz, Mindenki, Csak karácsony, Mindenki azt akarja.

BEST OF…2

Péntek, Csillogjon, csörögjön!, Északon, délen… , Faház meg sátor, Régi cucc, Budapest nyáron…, Minden változik, Tarolnak az emszík.

Aki pedig személyesen szeretne találkozni a Kannibálokkal, azt várják sok szeretettel szeptember 3-án 10:00-14:00 között a Lemezpiacon, a BME gömbaulájában.

Fotók: Animal Cannibals hivatalos