Az Animal Cannibals friss hírei


AZ ANIMAL CANNIBALS DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD.

Piacon árul az Animal Cannibals

Vasárnap Qka MC és Ricsipí beáll a kofák közé. Délelőtt tíz órától délután négyig kipakolja az asztalra korábban megjelent alkotásait. Lesz ott, minden, ami Animal Cannibals: CD, DVD, bakelit lemez és könyv is. Természetesen, igény esetén dedikálják is a portékájukat. Sőt, állítólag, ha addig a CD gyárban elkészül, akkor a november végi megjelenés előtt két héttel a legújabb AC CD-hez is hozzá lehet majd jutni a helyszínen!

Találkozz a Kannibálokkal a Lemezpiacon, az ELTE gömb aulájában, november 13-án!

Black Friday-en jelenik meg az Animal Cannibals új lemeze!

Az nem kérdés, hogy jelenleg a legnépszerűbb zenei műfaj a világon a rap. A rétegműfaj jövőre lesz 50 éves, amit az AC is rendesen meg fog ünnepelni. Idén azonban, szemben a trenddel Ricsipí és Qka MC 19 dalból álló, táncos slágercsokrot kötött korábbi sikerei átdolgozásából. Menő elektronikus DJ-k és producerek remixelték meg a legsikeresebb Animal Cannibals dalokat. Csak pár név a hosszú listáról: BanDJ, Kid Fuente, Lennard, Delighters, Berry Pappa, Effendi, Whiteboy, DJ Pozsi, Palo, Gzoo.

Az album simán lehetne az év dance lemeze is! Vagy akár az év sportlemeze, hiszen a gondosan válogatott dalok gyorsuló tempóban követik egymást. Így akár egy kiadós edzés zenei alapja is lehet a korong!

A CD már előrendelhető!

Ennél nincs jobb karácsonyi ajándék!ITT és ITT rendelheted meg.

Novemberi klip cunami! 

Már csak napok kérdése és megjelenik az Animal Cannibals DANCE című, vadonatúj CD-je!

Hogy a várakozás kellemesen teljen, a nagy napig minden pénteken este hattól egy-egy friss videó lát napvilágot az albumról. 

Yozsefváros (Palo remix)

Premier: 11.11. 18:00

HUMAG2200175

Qka MC: 2022-ben újra ellátogattunk azokra a kultikus VIII. kerületi helyekre, ahol 27 évvel az eredeti verziót felvettük. Az új verzióban DJ Palo szerepel helyettünk, aki egyik gyerekkori kedvencét remixelte maivá.  

ITT TUDOD MAJD MEGNÉZNI A KLIPET.

Fesztivááál (Drop The Cheese extended remix)

Premier: 11.18. 18:00

HUMAG2014115

Ricsipí: Bár, már messze vannak a nyári fesztiválok, Yo érzés visszanézni a nyári kalandjainkat. Ipari mennyiségű fesztiválra kaptunk meghívást és már elkezdtük megtölteni a 2023-0s naptárt is. Számtalanszor előfordult, hogy nem rohantunk el a koncertünk után a helyszínről, hanem belevetettük magunkat a forgatagba. A néhány éves dalunkat szakértő kezek varázsolták bomba slágerré.

ITT TUDOD MAJD MEGNÉZNI A KLIPET.

Hazafelé az út veszélyes (Naksi x Erik Ray remix)

Premier: 11.25. 18:00

HUMAG2200314

Ezt a dalt talán még többen ismerik, mint a Takarítónőt. Sőt, komoly esély van rá, hogy Náksi Attiláék átdolgozása után az új generációk is hivatalos afterparty himnusszá avassák. Bátran kijelenthetjük, hogy ez a világ legegyszerűbb Animal Cannibals refrénje!

ITT TUDOD MAJD MEGNÉZNI A KLIPET. 

 Fotók: Animal Cannibals hivatalos