Caramel tüdőgyulladást kapott forgatásán, de szerinte így is megérte

Nemrégiben forgott Caramel „Újra” című dalához egy videó, melynek kulcsjelenetében az énekes a jéghideg Duna vizén lebeg.

„Ez a viharos este; Még a miénk”

 „Újra” egy tipikus ’carameles’ dal: hangzásában a ’80-as, ’90-es évekre hajaz, de természetesen modern, 2022-es hangszereléssel.

CARAMEL DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD.

A hamarosan megjelenő lemez címadó dala akár egy szerelmes dal is lehetne, de nem az. „A legbelsőbb érzéseimről éneklek. Ki akartam fejezni mindazt, amit az elmúlt években éreztem: azt, hogyan lehet visszatérni és újjászületni az elveszettség után.” 

Ehhez a bensőséges hangulatú szerzeményhez nemrégiben egy imidzsklip is készült, amely több verzió közül lett a befutó. 

Caramel a fagyos vízben énekelt

„Ez a videó volt annyira letisztult és egyszerű, hogy a nézőt engedi teljesen a zenére koncentrálni.  Hajnalban kezdtük a forgatást, és van benne egy olyan jelenet, amikor a Duna vizén fekszem. A fagyos hideg ellenére tényleg bementem a vízbe: ezzel a lebegéssel is az elveszettség érzését akartuk kifejezni. Másnap máris éreztem a ’bátorságom’ eredményét: tüdőgyulladást kaptam. 

Két hét ágynyugalmat írt elő az orvos.

Azt kell mondanom, hogy ennek ellenére is megérte, mert sikerült megjeleníteni a dal hangulatát. Kétszer az eső is elkezdett ömleni, amiért le kellett állítani a forgatást, csak az sajnáltam, hogy az esőcseppeket nem tudtuk felvenni, mert féltettük a technikát.” – meséli Caramel, aki ezúttal feláldozta egészségét a művészet oltárán.

 Fotók: Caramel hivatalos