Csillagfény koncertek a Festetics-kastély parkjában

EDDA AKUSZTIKUS KONCERT IS LESZ!

Illatos nyáresték, örökzöld operettslágerek, felejthetetlen rockballadák, és az ország egyik legimpozánsabb színtere, a Festetics-kastély lélegzetelállító parkja. Ez most nem álom – igazán exkluzív program vár a látogatókra.

Csillagfény estekkel készülnek Keszthelyen

A balatoni régió kedvenc barokk kertje július végén a nappali séták mellett két estén különleges csillagfény-koncerttel kedveskedik az élőzene és a romantikus helyszínek kedvelőinek. A hónap utolsó péntekén, július 28-án, 20 év után tér vissza a – jövőre éppen fél évszázadát ünneplő –

Edda Művek a Festetics-kastélyba unikális unplugged műsorával

A Pataky Attiláék nevéhez kötődő dalok megkerülhetetlen klasszikusok a hazai rocktörténetben, és nagyon jól szólnak majd akusztikus feldolgozásban, a nem mindennapi, történelmi környezetben.

Július 29-én, szombaton kisoperáé lesz a főszerep

Ezúttal a 100 Tagú Cigányzenekar bravúros szólistái vezetésével egyedülálló Operett gála repíti el a zenés színház rajongóit a legnépszerűbb előadások világába.

A megunhatatlan, fülbemászó slágereket többek között Oszvald Marika, valamint a Budapesti Operettszínház két másik kiváló művésze, Fischl Mónika és Homonnay Zsolt idézi meg, kísérve a Budapest Folk Dance táncosainak lenyűgöző koreográfiáival.

A keszthelyi koncertek dátumai

július 28. Edda Művek akusztikus koncert

július 29. Operett gála a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáival

Fotók: Festetics-kastély hivatalos