Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound, július 3-6. között.

A szervezők, az idei nagy megújulás után jövőre újabb területeken terveznek fejlesztéseket, melyhez továbbra is főtámogatóként társul a világ egyik legismertebb sörmárkája, a Heineken. 

Az első fellépők bejelentését még idénre várhatjuk, de már egy kedvezményes, Early Bird akció keretében november 2-től, 72 órán keresztül válthatunk jegyeketa legjobb áron.

– Idén sajnos sokan lemaradtak a számos elemében megújult és nagy sikerrel lezajlott fesztiválról, hiszen az érettségi és a vizsgaidőszak egybeesett a Sound időpontjával. A zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján azonban a város idén úgy döntött, hogy 2024-ben már egy héttel később kezdődhet a fesztivál. Emiatt mindenképp még nagyobb érdeklődésre számítunk a hazai- és nemzetközi piacon egyaránt, hiszen az idei fesztiválra rengeteg pozitív visszajelzés érkezett,

kiemelve az elektronikus zenei műfajok változatosságát, a nagyszínpad látványvilágát, a hangulatos strand szakaszokat, vagy az általános infrastrukturális és kényelmi fejlesztéseket

– mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője.

A várhatóan megnövekvő érdeklődés miatt, a nagyobb helyszíneket érintő átrendezésre is számíthatunk. 

A közönség visszajelzése alapján új kemping szolgáltatásokat is kipróbálnak és csakúgy, mint a Szigeten mindenki nagy megelégedésére a mobil WC-k szerepét kizárólag vízöblítéses konténer toalettek veszik majd át.

A szervezők most egy rendkívül kedvezményes akcióval indítják a „Sound élményt”: november 2-tól, három napon át lehet majd elérni a Early Bird bérleteket 64.900 forintért és ezzel párhuzamosan – a korábbi évektől eltérően – már a diákjegyek – most 53.900 forintért – is elérhetőek lesznek.

Fotók: Balaton Sound