Elon Musk és a zenei stream? Kattints, mert érdemes elolvasni, mit mond korunk egyik legnagyobb hatású személyisége a streamről!

Elon Musk a világ 53. leggazdagabb embere, emellett – miközben cégeinek gazdasági teljesítményével komoly gondok vannak – nagyon ügyesen alakítja a vizionárius vállalkozót. Nem véletlen, hogy amikor a Met Galán kiderült, hogy a 4AD nagy független kiadóhoz leszerződött, sztárnak (még) nem nevezhető, de komoly kritikai elismerésnek örvendő énekesnővel, Grimesszal jár, akkor az hír lett minden bulvár- és komoly lapban is.

Emiatt kérdezték meg tőle a Twitteren, hogy melyik a kedvenc Grimes-dala (válasza alább), ezután egy másik felhasználó pedig a következőt kérdezte a vállalkozótól: “Mi a hasznosabb Grimes számára, ha megveszem a dalait vagy lemezeit az iTuneson, vagy ha megosztom a Spotify-on vagy YouTube-on?” Amire Elon Musk az alábbi, a Statista.com oldalon található, a Trichordist adataira támaszkodó táblázatot osztotta meg, a következő kommentárral: “Ez a táblázat megmutatja, milyen őrülten keveset fizetnek a kiadóknak & a művészeknek még ezeknek az összegeknek is csak a töredéke jut.”

Hogy mit mondott még és milyen kommentek árasztották el a Twittert ebben a témában, azt megnézhetitek a hivatkozásokra vagy az eredeti cikkre kattintva, itt.