Fellépési lehetőség a Tállya BBQ Verseny és Fesztiválon

Fellépési lehetőség a Tállya BBQ Verseny & Fesztiválon

2017. október 13-15. között kerül megrendezésre az első hivatalos barbecue verseny Magyarországon, melynek során közel 40 hazai és külföldi BBQ csapat fog egymással megmérkőzni eredeti, amerikai típusú, lassú tűzön készülő húsokkal. A verseny Magyarország egyetlen világörökségi borvidékén, Európa mértani középpontjában, Tállyán kerül megrendezésre, a különleges hangulatú szüreti időszakban, kísérőprogramja pedig egy nagyszabású, hamisítatlan blues- és borfesztivál lesz, izgalmas zenei és családi programokkal, egyedi gasztronómiai- és borélményekkel. A verseny és a fesztivál a településen található Maillot-kastély parkjában kerül megrendezésre, exkluzív borvidéki környezetben. A fesztivál Jack Daniel’s Nagyszínpada mellett helyet kap az eseményen egy Utcazene Színpad is a Zeneszöveg.hu támogatásával, ahol feltörekvő zenekarok fognak egymással versenyezni a Zeneszöveg.hu által felajánlott díjakért.

A Zeneszöveg.hu által a nyertesnek, illetve az első három helyezettnek felajánlott díjak:

  • Ajándékcsomag, útiköltség térítés és weboldalként is használható Zeneszöveg.hu zenekari profil az összes résztvevőnek
  • Interjú készítése az első három helyezettel, melyet a Zeneszöveg.hu a saját felületein (Facebook, weboldal, felhasználói hírlevél) kommunikál
  • Az első helyezett soron következő friss EP-je, nagylemeze, vagy a már elkészült néhány dala kiadásra kerül az ECDC Kiadó terjesztésében, digitális formában, valamint a megjelenéshez marketing csomagot is biztosít a Zeneszöveg.hu, banner, címlapkampány, hírlevél megjelenés és Facebook poszt formájában
  • Az első helyezett a jövő évi Zeneszöveg rendezvényeken fellépési lehetőséget kap (Dallamos Villamos stb.)

További együttműködési, fellépési lehetőségek a Tállya BBQ Verseny & Fesztivál szervezőinek felajánlásával jövőbeni rendezvényeken.

Jelentkezni a harasztiagnes@tallyaertegyesulet.hu email címen lehet 2017. október 9-ig, maximum 60 perces műsorral, rövid bemutatkozás és technikai igény megküldésével.

Hangtechnikát, öltözési lehetőséget biztosítunk, hangszereiket a fellépők maguk biztosítják és szállítják. A fellépőknek díjazást nem áll módunkban fizetni.

Bővebb információ itt! 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .