Hajógyár x A38 x Belau x Tellabor Társulat

Tavaszi zsongás? Vár a márciusi Zene x Mozgás! Ringatózz velünk újra az A38 fedélzetén, ahol ezúttal a klasszikus balett és a modern elektronikus zene fúziójára teszünk kísérletet.

Kik kerülnek a reflektorfénybe?

Grecsó Zoltán első beszélgetőpartnere Kulcsár Noémi, a Tellabor kortárstánc és balett kísérleti műhely alapítója lesz, akit társulatának táncművészei is elkísérnek.

A táncegyüttesre a hagyományok tisztelete mellett egyaránt jellemző a progresszív szemléletmód és a kísérletező kedv. Előadásaik elsősorban klasszikus balett alapokra épülnek, de a kortástánc elemeit is bátran beemelik a fellépéseikbe. 

Ezen az estén meg is mutathatják experimentális oldalukat, hiszen a Belau, a többszörös Fonogram-díjas downtempo, electronica, trip-hop, chillwave formáció live performanszára táncolhatnak. A Kedves Péter, Buzás Krisztián alkotta duó számos külföldi fellépést tudhat már a háta mögött, jelenleg pedig az utolsó simításokat végzik a hamarosan megjelenő harmadik nagylemezükön, így számos izgalmas kulisszatitkot is elcsíphetnek majd a jelenlévők.

Belau dalszövegeket itt találsz.

Műsorvezető: Grecsó Zoltán

Kapunyitás: 19:00

Program: 20:00 – 21:30

Jegyek itt.

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.

Fotó: Hajógyár hivatalos