Hajógyár x A38 x Zene x Mozgás x OIEE x Pataky Klári Társulat x badfocus

Júliusban újra Mozgásba lendülünk a Zenével, hogy Grecsó Zoltán segítségével új formákat és témákat keressünk a táncművészet területén, és új hangzások után kutassunk az elektronikus zenében egy már jól ismert és egy feltörekvő előadó kütyüin keresztül!

Kik lesznek segítségünkre?

Pataky Klári 2003-ban alapította meg társulatát, mellyel azóta minden évben új darabot premiereznek. Az Imre Zoltán- és Lábán Rudolf-díjas koreográfus kollektívája az utóbbi években a Nemzeti Magyar Táncszínházban lelt otthont, most pedig hozzánk érkeznek a hajóra, hogy 20 éves fennállásukat ünnepeljék, és beszélgessenek Grecsó Zoltánnal a táncművészet aktuális kihívásairól és lehetőségeiről.

Zenei fronton két tehetséges producer és DJ is érkezik hozzánk. OIEE, vagyis Kocsis Bence korábban a Saverne és a Window zenekarokban írt dalokat, 4 éve azonban szólóprojektbe kezdett, és azóta számtalan koncert, mix és videoklip van a háta mögött, melyek közül a Stays Like This című dalához készült vizuális anyaggal Klipszemle zsűri-díjat is bezsebelt. Ezúttal a nemzetköziséget badfocus biztosítja majd. A prágai producer elektronikus zenében ötvözi a hip-hop, az indie pop, a klasszikus zene és a fúziós jazz elemeit.

Facebook-esemény itt.

Tartsatok velünk!

Műsorvezető: Grecsó Zoltán

Kapunyitás: 19:00

Program: 20:00 – 21:30

Jegyek itt.

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.

Fotó: Hajógyár hivatalos