Kardos-Horváth János & Badora Társulat x Maluridé x Hajógyár x A38

Lendületesen vágunk bele az áprilisba, hiszen a hónap első Hajógyár x A38 eseményén újra tánccal és élőzenével érkezünk a Hajóra.

Kik lesznek a hangulatfelelősök?

Grecsó Zoltán meghívására egy igazán népes társaság érkezik a fedélzetre, hiszen ezen a kedden Kardos-Horváth János, a Badora Társulat táncosai és a Maluridé szórakoztatja majd a közönséget.

Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, egyben szíve-lelke

Olyan dalok fonódtak össze a nevével, mint a Szalai Éva vagy a Teszkó, 2021-ben pedig az Egyetlen szó című szerzeménye az év dala és az év dalszövege kategóriában is Petőfi Zenei Díjat nyert. Ezen az estén az énekes előadása alatt, a Barta Dóra vezette Badora Társulat táncosai kápráztatják majd el a jelenlévőket formabontó produkciójukkal. A társulat mozgásvilága a klasszikus balett és a modern tánc alapjaiból építkezik, és a Katona József Nemzeti Színházzal együttműködve már egy sokszínű repertoárt alakítottak ki.

Az esemény záróakkordját a Maluridé adja meg egy különleges akusztikus fellépéssel

Farkas Virág „Zazie” és Viszkeleti Júlia duójához 2022 tavaszán csatlakozott Hodován Milán is, így már hárman formálják a zenekar finom, visszafogott elektronikán alapuló hangzásvilágát. 

Gyere és ringatózz velünk április 4-én!

Műsorvezető: Grecsó Zoltán

Kapunyitás: 19:00

Program: 20:00 – 21:30

Facebook itt.

Jegyek itt.

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.

Fotó: Hajógyár hivatalos