KLIPPREMIER: Szalma Annamária – Melléd fújt

– Zenei tanulmányaim a szegedi Király-König Péter Zeneiskolában kezdtem, klasszikus zongorán. Ekkor kezdtem el énekelni különböző könnyűzenei stílusokban, melyet autodidakta módon fejlesztettem, később Koszi Janka növendékeként. A dalszerzés mellett jelenleg a szegedi Volvox zenekar tagjaként és a Maya ‘n’ Peti akusztikus duóban zenélek. A szóló dalokhoz 2023-ban tervezem összeállítani a zenekart. 

A dalokat saját magam írom, a zenét és a szöveget is. 

Eddig két dalom jelent meg, az Álmodtál és a Lebegünk, amelyeknél Gerendás Dani közreműködött producerként

– mesélte az énekesnő.

A Melléd fújt című dalról

– A legújabb dalom a Melléd fújt címet kapta, ami stíusában pop és funky. Ebben a dalban Harangozó Sebestyén (Szabó Balázs Bandája – gitáros (dalszerző, hangszerelő) a producerem, akivel jelenleg is folytatjuk a közös munkát és dolgozunk a lemezemen. Légies, nőies, letisztult és modern stílus az, amit szeretnék képviselni a hazai könnyűzenében – mondta az énekesnő az új dal kapcsán.

– A dalnak a Melléd fújt címet adtam, ami mind a dalszövegében, mind pedig a hangszerelésében kifejezi a laza, vidám, tavaszias és ennek ellenére misztikus hangulatot – folytatta Szalma Annamária.

A DAL SZÖVEGÉT ITT TALÁLOD.

Műfaját tekintve pop, funky elemekkel kiegészítve

Témájában egy lányról szól, akinek a szürke hétköznapjait megtöri egy különös este egy bárban, ahová gyakran ellátogat. Általában csak egy italra marad, de aznap este nem szab határokat a kimaradást illetően.

AZ EDDIG MEGJELENT KÉT, SZALMA ANNAMÁRIA-DAL SZÖVEGÉT ITT TUDOD MEGNÉZNI A KLIPPEKKEL EGYÜTT.

Fotók: Szalma Annamária hivatalos