Magyar sztárokkal és a jetivel tér vissza 2024-ben az EFOTT

Fotó: EFOTT hivatalos

A VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif már garantáltan ott lesz a nyár legnagyobb egyetemista buliján, a Velencei-tó partján. A legnagyobb hazai sztárok mellett visszatér egy rég nem látott arc is, az EFOTT-jeti.

Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként 2024. július 10. és 14. között a nyár egyik legjobb bulijával és nappali programkínálatával várja a jelenlegi vagy egykori egyetemistákat. 

A jövőre 48 éves EFOTT a karácsonyra hangolódás jegyében adventi kalendáriumban kezdte el bejelenteni a fesztivál fellépőit: az elmúlt napokban olyan hazai sztárok neve került nyilvánosságra, mint a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif. A névsor még korántsem teljes, a következő hetekben további magyar húzónevekkel jelentkezik az EFOTT.

„Nemcsak a legnagyobb magyar sztárok térnek vissza jövőre a Velencei-tó partjára, hanem egy rég látott nagy kedvenc, a jeti is, akinek különleges szerepe volt a vándorfesztivál életében: lábnyoma mutatta meg, hogy az adott évben hol lesz az EFOTT.

Rövidesen kiderül, hogy idén pontosan milyen szerepben tér vissza a jeti a Velencei-tó partján immár megállapodott fesztivál életébe” – mondja Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

A fesztivál az elmúlt években a közösségteremtés egyik fontos helyszínévé vált az egyetemisták számára. Az EFOTT tulajdonosi jogait gyakorló HÖOK célja, hogy minden egyetemista forduljon meg legalább egyszer felsőoktatási tanulmányai során az EFOTT-on. A fesztiválon egyre fontosabb a nappali programok szerepe: az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban idén rekordszámú, közel 20 felsőoktatási intézmény és programlehetőség várta az érdeklődőket. A felsőoktatási intézmények, a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői mind-mind megtalálhatók az EFOTT egyetemi kampuszán.

Fotók: EFOTT