Marcellina: Varázsdoboz klippremier

Marcellina rendkívül termékeny évet zárt, hiszen 70 éves korára tekintettel – vagy éppen ennek ellenére? – számtalan fellépéssel, televíziós szerepléssel, riporttal, új dalok sorával, klippremierekkel és egy saját zenés televíziós műsorral rukkolt elő 2023 decemberében. 

MARCELLINA DALSZÖVEGEK ITT.

Ennek a műsornak, a “Marcellina Varázsdoboza”-nak a címadó dala nemrég jelent meg klip formájában. Ez a zenei műsor minden szombaton és vasárnap ugyanabban az időben, 10 órakor és 13:30-kor tekinthető meg a Zenebutik csatornán, és izgalmas zenei anyagot kínál. Ez a zenei összeállítás a Zenével segítünk Alapítvány, a Csomópont Egyesület és a Vesta Hotel gyümölcsöző együttműködés eredményeként született, és széles zenei skálát kínál.

a klasszikustól a musicalen, rockon, countryn, rock and rollon és popon át, olyan előadókkal, mint a Bikini, Varga Miklós, Andrádi Zsanett, Vásáry André, Vörös István és zenekara, Szigeti Ferenc, Delhusa Gjon, stb. Most néhány új, fiatal tehetség is lehetőséget kap ebben a zenei kavalkádban.

Marcellina a műsor háziasszonyaként meglepetésekkel szolgál, bemutatva pályafutása kezdeti sikerdalaitól egészen a frissen megjelent számokig. Emellett YouTube-csatornáján, Instagram, Facebook és TikTok oldalain is számos meglepetéssel, sőt humorral is gazdagítja tartalmát, így varázsolva el a széles körű közönséget.