Megjelent Alee új dala

„Már megint felébredtem, a démonomat felébresztem”

Délután fél 6 címmel jelent meg az X-Faktor tizedik évadának győztese, Balázs Alex, azaz Alee új dala és klipje, amelyben az előadó belső küzdelmeiről mesél.

Talán mindenki számára ismerős az érzés, amikor a tükörbe nézve nem az az ember tekint ránk, akinek egykor képzeltük magunkat, vagy aki lenni szeretnénk. Nem nehéz elveszíteni saját magunkat, viszont nem könnyű ezt felismerni, majd felvenni a harcot. „Senki sem látja azt, hogy mit takar a lelkem, meg sem hallanád, ha ordítana bennem, senkit se érdekel, hogy belehalok lassan már” – hallható a leplezetlenül őszinte dalban. A sorokban a fiatal előadó önmagával való viaskodásáról vall. „A dal az utóbbi másfél év küzdelmét írja le magammal, a démonjaimmal szemben” – fogalmazott Alee. 

ALEE DALSZÖVEGEK ITT.

A dalhoz képi világában és hangulatában is illeszkedő videó készült Dzsindzser rendezésében. Az egyszerűnek mondható koncepció ellenére a végeredmény kifejezőbb nem is lehetne: délután fél 6, nézőként egyszerre ébredünk fel Alee-val és kísérjük végig egy napján, a képsorokon érződik a zaklatottság és a szorongás. 

A Délután fél 6 Alee idei első megjelenése, amely egy nehéz időszakból való visszatérésnek is tekinthető. A fiatal szerző-előadó a közeljövőben további dalokkal jelentkezik.

Fotók: Alee hivatalos