Music Hungary havi összefoglaló: 2023. november

Észre se vettük, és hirtelen el is szaladt a XI. Music Hungary Konferencia & Showcase, Veszprémet három napra újra megtöltöttük zenével!
Idén másodszorra is kiosztottuk a Music Hungary-díjakat, a konferenciáról és a díjátadóról itt olvashattok részletesen. Hamarosan bejelentjük majd a jövőévi dátumot is. 

November elején jelent meg a LIVEMX pályázati felhívása, amire szeretnénk felhívni a figyelmeteket, zenei export, klubos és digitális körforgás témakörben várják a projekteket. Bővebb információ itt

Az öt országban működő, kis klubokat összefogó EEnlarge Europe idén is megcsinálja zenehallgatási, koncertre járási kutatását. Ha tehetitek, töltsétek ki és terjesszétek a saját csatornáitokon. A kérdőív magyarul itt érhető el. 

November 28-án Elnökségi ülést tartott a Music Hungary Szövetség. A tágság, elsősorban a Pártoló tagság szerkezetéről volt szó, az NTAK rendszer jelenlegi állásáról beszéltek, a jövő évi munkacsoportok között állítottak fel prioritást, illetve az elnökség az idei konferenciát is értékelte.

Ha szeretnétek folyamatosan értesülni mindenről, kövessétek a Szövetség facebook oldalát