Nemzetünk ikonikus dalai egy koncertshowban a Veszprém Aréna színpadán

Az előtt a zenei érték előtt tisztelegnek a showműsorral, amit olyan ikonikus előadók képviselnek, mint például Varga Miklós, Vikidál Gyula, Szörényi Levente, Bródy János, Árpád István, Deák Bill Gyula, Charlie, Demjén Ferenc.

2021. március 17-én a Veszprém Aréna épített nagyszínpadára érkezik a Szállj fel szabad madár koncertshow premier ősbemutatója, mely nemzetünk ikonikus dalait fogja össze egy roppant látványos keretbe foglalva.

A koncertshow keretében olyan nagy ívű tételek fognak felcsendülni, mint a Nemzeti dal, a Hazám, hazám, a Vén Európa, vagy a Honfoglalás.

A 12 fős zenekar és a HUNKUNDANCE tánckarának produkcióját látványos, LED falas díszlettel teszik még látványosabbá. Az előadást elsőként a veszprémi közönség tekinthet meg.

– Reményeim szerint a rendezvény a fiatalok számára is ízlésformáló lesz – tette hozzá Vona Tibor. 

– 2023 kiemelt jelentőséggel bírt Veszprémben. Rengeteg program valósult meg, de továbbra is az a cél, hogy a trend ne szakadjon meg 2024-ben sem – ebben pedig a Veszprém Aréna régiós szinten is fontos szereplő. A március 15-i hétvégén a hagyományos megemlékezések mellett érdemes teret adni azoknak a programoknak is, amelyek kevésbé formális módon kapcsolódnak a nemzeti értékekhez és érzelmekhez – hangsúlyozta Hegedűs Barbara alpolgármester.

A koncertshow-n a mikrofonoknál olyan kiváló előadókkal találkozhat a veszprémi közönség, mint: Mészáros Árpád Zsolt – MÁZS, Nagy Szilárd, Ragány Misa, Réthy Zsazsa, vagy Molnár Ágnes.

Az est folyamán elhangzó dalok

Desmond Child – Orbán Tamás: Egy szabad országért 

P. Box: A zöld, a bíbor és a fekete

Máté Péter: Hazám

Demjén Ferenc: Honfoglalás

Varga Miklós: Ha Erdély újra hív

Nagy Szilárd feat. Ragány Misa: Drága Hazám

Petőfi Sándor – Tolcsvay László: Nemzeti dal

Oláh Ibolya: Magyarország

Ismerős Arcok: Nélküled

Varga Miklós: Európa

Kormorán: Ki szívét osztja szét; Magyar Golgota; Jöjjön el a Te országod; Harangok dala

István, a király / Felkelt a napunk

Szállj fel szabadmadár

Nem kell olyan Isten

HIMNUSZ

Székely Himnusz

Hazám, Hazám

A Szállj fel szabad madár koncertshow-ra jegyek még kaphatók: JEGY.HU

 Fotók: Art Média Veszprém