New Level Empire DRAFT-tal megfűszerezve

A 2000-es évek tagadhatatlanul legnagyobb klubslágerét, a DRAFT „Dombok felett” című számát dolgozta fel az NLE. A zenekar november 12-én a rajongókkal együtt az Akváriumban ünnepli kilenc éves születésnapját, ahol a DRAFT-tal közösen előadják majd legújabb dalukat is.

NEW LEVEL EMPIRE DALSZÖVEGEK ITT.

Ki ne emlékezne a Draft klubklasszikusára a “Dombok felett”-re? A New Level Empire a legendás sláger refrénjének felhasználásával írta meg új dalát, “Felhők alatt” címmel, melyben Zola mellett a Draft korábbi énekesnőjének, Földváry Dórinak csodálatos hangja is felcsendül. A klipet az eredeti DRAFT klip helyszínén forgatták, benne az akkori piros-fekete képivilág köszön vissza. A szülinapi NLE koncerten a DRAFT is ott lesz, és együtt adják majd elő a dalt. 

Idén ősszel kilencéves megalakulását ünnepli a New Level Empire. A DJ Newl által alapított és vezetett zenekarnak a 2013-as The Last One rádiós sikere, majd pár hónappal később a Dal című műsorban való szereplése indította el az útját. A kezdetben angol nyelven megszólaló dalok mögött persze még senki nem tudta, hogy magyar csapat áll.

Azóta is számtalan slágert, kiemelt rádiós dalt és megannyi dobogós helyezést tudhat magáénak a zenekar. “Szerteszét”, “Odafuthatnánk” vagy a legnagyobb közönségkedvenc; a “Belédfulladnék”. 2020-ban Majkával közös “Újra úton” című daluk egyből a Youtube felkapott lista élére került és 17 hétig vezette MAHASZ országos játszási listáját. Idén a Republic együttessel közös daluk a ”Valódi” aranylemez lett, illetve áprilisban elektronikus zene kategóriában megkapták a legrangosabb magyar zenei elismerést; a Fonogram díjat! Idén három újdonságuk is megjelent, köztük az “Áthajózhatnánk”, melyet a BAHART felkérésére írtak.

November 12-én az Akvárium Klub, KisHall-jában a New Level Empire ismét a közönséggel együtt ünnepel. Az eseményre jó szokásukhoz híven hosszabb és meglepetésekkel teli koncerttel készülnek, ahol a DRAFT mellett a HEATLIE lesz a vendégük. 

Fotók: NLE hivatalos