„Nincs többé züllött éjjel, csak naplemente” – Meglepetésklip és új dal DESH-től

Elő-karácsonyi ajándékkal kedveskedik Magyarország legtöbbet streamelt trap-előadója hatalmas rajongói bázisának: bár még csak november közepén jelent meg A bús barista balladái, most új dallal és klippel jelentkezik DESH. Igény, az van rá: három hét alatt 3,5 millió megtekintésig kúszott YouTube-on Osztriga című dalának klipje, lyric videói pedig alig egy hét alatt mind-mind a milliós lejátszásig (vagy azon is túl) jutottak. DESH-nek pedig esze ágában sincs leállni: az év végét még megtekeri egy új – Apály című – dallal és klippel.

DESH DALSZÖVEGEK ITT.

A rajongók már megszokhatták, hogy az instant buliklasszikusok mellett DESH időről időre megmutatja komolyabb arcát is – olyan húsbavágó őszinteséggel viszont talán debütslágere, a Kukásautó óta nem énekelt, mint az Apály című dalban, amelynek központi témája a magány.

A borongós, elgondolkodtató szöveg hangulatát pazarul átadó klipet Nagy Bence rendezte és a Final Production csapata készítette, a kisfilm végén pedig DESH eddigi pályafutásának legszemélyesebb filmkockái láthatók.

Fotók: Desh