Nyári jubileumdömping: A FISH! és a Road is Alsóörsön ünnepel

Nyári jubileumdömping:

A FISH! és a Road is Alsóörsön ünnepel!

TÁBOR Fesztivál

2024. augusztus 28-31.

A TÁBOR Fesztivál az a hely, ahol a nagy számok törvénye alapján – tavaly például nem kevesebb mint 36 zenekar állt színpadon – mindig van ok az ünneplésre, az idei év pedig végképp nem maradhat majd koccintások nélkül. Ugyanis 2024 a hazai rocktörténelemben a negyedszázadok aranykora lesz, hiszen nem egy, a mai napig headliner együttes alakult a kilencvenes évek legvégén. Így lesz Balaton-parti szülinapi bulija többek között az ország kedvenc – ömagukat hardpopként – aposztrofáló könnyűzenei bombájának, a FISH! zenekarnak, valamint az ezredforduló előtt a Mátra aljáról indult, és pillanatok alatt a fesztiválok élvonalába került Roadnak is.

“Bár egész évben ünneplünk, a TÁBOROS fellépés különleges lesz, hiszen a nyár utolsó fesztiválja, így a jubileumi nyárzáró bulink is egyben. Arról nem is beszélve, hogy az idén 20 éves Road frontemberét, Mátét is hallhatjátok a TÁBOR hivatalos himnuszában, ami egy igazi nyári Fish! pörgés lett!

– előlegezte meg a fesztivál hangulatot Kovács Krisztián, alias Senior Hal.

Ha pedig esetleg ennyi különlegesség nem lenne elég, akkor a tavalyi sikert megkoronázva – amikor is a Motörhead legendás zenésze, Phil Campbell debütált Alsóörsön – idén újabb külföldi vendégeket hívtak meg a szervezők: az anarchia helyett humorral lázadó – amúgy szintén éppen jubiláló – brit punk ikon a Toy Dolls, a pontosan négy évtizedet ünneplő Stratovarius és az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata érkezik a mindig ütős hazai lista élére.

Persze a névsor itt még koránt sem ér véget, az elmaradhatatlan TÁBOR vibe-ért hazai oldalról szokás szerint a magyar rock- és metalszíntér krémje felel majd. A fellépők lajstroma nagyjából végtelen, ráadásul ez az a hely, ahol a bulik előtt is képtelenség unatkozni: közvetlen Balaton-part, rengeteg gasztronómiai élmény, motoros-, sport- és gyerekprogramok várják azokat, akik az éjjeli koncertdömping után nappal is talpon bírnak maradni.

Ne maradj le Te sem a nyár legnagyobb rock „házibulijáról” a Balaton parton!

Early bird bérletek és további információ:

www.taborfesztival.hu

Elővételes jegyek a ROCK1.hu online hálózatában már kaphatóak!

Jegyek és további információ: www.taborfesztival.hu

Fotó: Tábor Fesztivál