Pápai Joci a Barokk című dalt Majkával és egy közel 100 fős stábbal forgatta

A Barokk című dalt közel 100 fős stábbal forgatták, az eredmény egy pillanat alatt elvarázsolja a nézőt.

“A Barokk üzenete, hogy nagy szükség van a szeretetre, a hitre és a békére. A háború, a gyűlölet és a halál most intenzíven jelen van a világban és már a szomszédunkban is.” – mondta az énekes-dalszerző.Pápai Joci dalszövegeit itt találod.

Joci egy másik fontos gondolatot is át szeretne adni a komoly témákat feldolgozó dalszöveggel.  “Ugyan más történelmi korba tettük a klipet, de ez egy felhívás az emberek részére: Vessünk véget a háborúnak, bánjuk meg bűneinket és tegyük le a fegyvert, térjünk vissza Istenhez.”

A dal Joci alkotói pályájának újabb jelentős darabja, az “Origo”, az “Az én apám” és az “Özönvíz” után a “Barokk” került be a színes életműbe.

Az új dalban Joci jó barátja és mester társa, Majka is feltűnik a „látnok” szerepében, látomásait egy különleges rap-betétben mondja el. 

Majka dalszövegeit itt találod.

Érdekesség, hogy az egyik legnagyobb sorozatgyártó világcég, a Netflix: “Az utolsó királyság” című történelmi sorozatának szereplője is látható a klipben.

“Most szárazság, aszály sújtja a világot, amit mi, emberek okoztunk. Az eső az élet és az újjászületés szimbóluma, ami a klipben nagy hangsúlyt kap. Ez részemről egy ima, egy fohász, elsősorban Istenhez ” – mondta el Pápai Joci, aki decemberben egy budapesti koncerttel is várja rajongóit.

Fotó: Grépály András Zoltán