PREMIER: Gáspár Laci geg és multkiultiSOKK a záróakkord

Még forró PRIBELSZKI első EP-je

Hogyan férnek el egy helyen a hiphop, a mulatós, Gáspár Laci nagy slágere és hagyományos népviseletben pogózó afro-magyar srácok?

PRIBELSZKI ’HOTBOX’ EP- és „telibeszarom” feat. 9in9er klippremier

Megjelent PRIBELSZKI első, öt számból álló EP-jével, ’HOTBOX’ címmel, az egy személyben előadó-dalszerző-producer-színész és gyártásvezető Norbi olyan társakat kért fel a projekthez, mint Curtis, az X-Faktor-győztes Alee, Závodi Marci azaz 9in9er, Hadas Alfréd. 

Sőt még egy fricska erejéig Gáspár Laci is beugrott a 9in9errel közös „telibeszarom”-hoz.

„Volt egy féléves kihagyásom, sok volt a meló az egyéb projektjeimen, szóval kevésbé voltam motivált a stúdiózáshoz. Decemberben, amikor felszabadult az időm, lassanként megjött az ihlet és két hét alatt elkészítettem egy EP-nyi anyagot” – mesélte Norbi, aki egy eklektikus poénos klippel koronázza meg megjelenését.

„Forgattunk klipet 9in9errel is, funfact, hogy egyikünk sem ismeri Gáspár Lacit, de annyira tetszett neki a koncepciónk, hogy beszállt a forgatásba és a dalba a felkérésünkre. A „telibeszarom”-ságot szerintem csúcsra járattuk Závodi Marcival” – mesélte Pribelszki Norbi.

A görbetükröt más műfajban is mutatja egyébként Norbi, ugyanis a nemrég HBO Maxon startolt kisfilm, a Szelfi Egyetem egyik főszereplőjeként is debütált, Tóth Andi, Nagy Blanka mellett.

Fotók: Pribelszki hivatalos