Sexy Creature: újabb zseniális dal az Artisjus Songwriting Camp-ről x A Zeneszöveg.hu is támogatta a létrejöttét

Már lassan hagyománnyá válik, hogy a sötétebb ritmusokat egyáltalán nem megvető Zsüd augusztusban egy könnyed, napsütéses dallal jelentkezik. A tavaly megjelent ‘Bonnie’-val ellentétben viszont most szerzőtársakra is talált ehhez.

Purpl boi /CZ/, Ava Fina /AU/ és Zsüd az Artisjus és a Zeneszöveg.hu által szervezett dalszerző táborban találkoztak, ahol egy nap közös munkából született meg a Sexy Creature. 

A dal megszületésének tábori körülményei

“Szerettünk volna valami nagyon könnyű hangulatot megfogni, és annak ellenére, hogy korábban soha nem dolgoztunk együtt, szinte csak kicsúszott ez a dal.” – mondja Zsüd.

“Kint ökörködtünk a teraszon, amikor Nero (prupl boi) elkezdett Michael Jackson hangokat kiadni magából, és hirtelen minden szó és dallam helyére került a dalban, és csak vibeoltunk. Igazi közös ötletelés volt, imádtam” – mesél Ava Fina az alkotási folyamatról.

“Képzeld el, hogy hajnal négy van, már lassan jön fel a nap, és a buli ahol vagy, már a végéhez közeledik. Remekül érezted magad, találkoztál pár új emberrel, akikkel nagyon jót beszélgettél, és csak érzed, hogy annyi minden összeköt benneteket. Már már kissé szentimentális vagy a buli végével kapcsolatban, éppen ezért a tökéletes utolsó dalt keresed hozzá. És ez az. Nekem ez a Sexy Creature.” – foglalja össze purpl boi a dalt.

Zsüd számára eddig sem volt ismeretlen a kollaboráció

Volt már közös dala a The Anahittel, de dolgozott már együtt Karo Glazer lengyel énekesnővel is. 

Legközelebb Budapesten az A38-on csíphető el október 21-én, ahol ismét új anyaggal jelentkezik

Facebook esemény

Nyitókép: Zsüd, Ava Fina, purple boi hivatalos