T. Danny és a Neoton Família is fellép a KeszthelyFesten

A város legnagyobb kulturális eseményeként július 5. és 7. között rendezik meg idén a KeszthelyFestet.

A több helyszínen zajló programsorozat kínálatában a könnyűzenei koncertek mellett gyermekprogramok és irodalmi rendezvények is szerepelnek.

2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa program támogatását is élvező rendezvénysorozat négy napon át tartott és több mint 10 ezer látogatót vonzott.

A hangsúly most is azon van, hogy a programok összművészeti fesztiválként több generációt is megszólítsanak. A rendezvénysorozat célja emellett, hogy még a főszezon előtt felhívja a figyelmet Keszthelyre, növelje a látogatók számát. Az adatok alapján már most tapasztalható, hogy megindultak a szállásfoglalások a fesztivál idejére.

A tavalyinál színesebb és modernebb lesz a Fő téren álló színpad látványvilága, illetve több olyan előadó is érkezik, aki a fiatalabb korosztályhoz szól. 

A nyitónapon T. Danny ad nagykoncertet, másnap az Ocho Macho, a zárónapon pedig a Neoton Família és a Bikini váltja egymást a nagyszínpadon. A fesztiválon fellép még többek között KKevin, Pumped Gabo és a Balaton-parti strandszínpadon Majka is.

A fesztivál ideje alatt a könnyűzenei koncerteken kívül a sétálóutcában családi és gyerekprogramok, irodalmi rendezvények várják a látogatókat és a tervek szerint, a múlt évhez hasonlóan, a Festetics-kastély is helyt ad majd a fesztivál programjainak.

Fotók: KeszthelyFest