Teljes délután egy témára fókuszálva – újra itt a DEX!

Hatodik évadához ér idén tavasszal a DEX Songwriting Expo. Minden évben újítunk: új a helyszín, az esemény beköltözik az Artisjus épületébe, de a formátum is változik – egy teljes délutánt szentelünk a zeneszerzés vagy egy fontos ágának, vagy a zenei alkotás fontos egy fontos alkotóelemének, így minden eddiginél szakmaibb és interaktívabb lesz a rendezvény.

Idén tavasszal kiemelt fókusztémák és előadók

2023.04.27. – Faltay Csaba: Stock Music // Production Music // Library Music | jövedelem funkcionális zeneszerzésből – mesterkurzus 

Zeneszerzői karrier a reklám- és filmipar, a televíziós műsorgyártás területén? Mik a legfontosabb szakmai tudnivalók, ha valaki bele akar vágni?

2023.05.16. – Niclas Lundin (SE): Essentials of Hit Toplining | dallam- és szövegírás – angol nyelvű mesterkurzus 

Hogyan készülnek ismétlődő, de mégis változatos dallamok, hookok és sub-hookok? Hogyan működik együtt a szöveg és a dallam a különböző műfajokban?

2023.05.25. – Ifj. Malek Miklós: The Checklist | produceri munka – angol nyelvű mesterkurzus 

A zene szívnek, az észnek vagy a testnek szól? Mik szerepelnek a slágerek sikerességét megalapozó pszichológiai, érzelmi, kulturális, zenei és technikai elemeiről szóló listán?

2023.06.08. – Beck Zoltán: Az igazmondás akarata | dalszövegírás – mesterkurzus 

Dallamra szöveg vagy szövegre dallam? Mi a legitim dalszövegíró megszólalásának feltétele? Egyértelmű a válasz: az igazmondás akarata.

A mesterkurzus mellett az előadók limitált férőhelyes mentoring/műhelymunka programot is hirdetnek a jegyvásárlóknak, melyekre jelentkezés/kiválasztás útján lehet bekerülni. További információ itt.

Fotók: DEX hivatalos