Újra Edda szól a Gödöllői Királyi kastélyban: 2023. szeptember 15.

Július végén különleges akusztikus átiratban csendültek fel az ország legszívhezszólóbb rockdalai a varázslatos Gödöllői Királyi Kastélyban.

EDDA DALSZÖVEGEK ITT.

A nagy sikerre való tekintettel Pataky Attiláék szeptemberben visszatérnek a tett színhelyére, ám ezúttal a jól megszokott, hangos koncerttel készülnek.

Ráadásul most remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz, hiszen míg a nyár-közepi unplugged bulit végül a korlátozott befogadóképességű Lovarda épületébe száműzte az ígért zivatar, addig bízva az indiánnyárban, a szeptember 15-i ráadás koncertet a kastély parkjába, a csillagos ég alá képzelik a szervezők.

Így igazán különleges estének ígérkezik ez a pénteki, a jövőre kereken fél évszázadot ünneplő együttes elmúlt évtizedekben legendássá érett dalaival.

Nem kérdés hát, hogy ez alkalommal is megtelik a Gödöllői Királyi Kastély lenyűgöző parkja, nemcsak rajongókkal – mint ahogy fullházas volt a legutóbbi, 2019-es szabadtéri bulijuk is ezen a helyszínen – hanem szívdolgokkal, érzelmekkel, nosztalgiával, vágyakkal, köszönhetően többek között olyan vitathatatlanul dallamtapadást okozó eposzoknak, mint a Hűtlen, az Éjjel érkezem, vagy akár az Álmodtam egy világot. Persze a romantika mellett azért a vérbeli pörgős, riffekkel tűzdelt ugrálós nóták sem maradhatnak ki a repertoárból, hiszen így lesz teljes a kép, vagyis ami egy hosszú estébe belefér a 49 éves zenekar lenyűgöző életművéből.

A koncert dátuma és helyszíne: 2023. szeptember 15., Gödöllői Királyi Kastély

További információ itt.

 Fotó: Gödöllői Király Kastély