Visszatalálsz: megjelent Ekanem új dala és klipje

Önálló anyaggal jelentkezett Ekanem Bálint: a Visszatalálsz egy készülő album előfutára, a hozzá készült klipet pedig az előadó zenésztársa és barátja, Puskás-Dallos Peti rendezte.

„A Visszatalálsz a reményvesztettekhez és mindazokhoz szól, akik úgy érzik, nincs számukra kiút. A hitünkbe kell kapaszkodni: ha így teszünk, akkor sikerülni fog, bármi is a cél.

A dal másik igen fontos mondanivalója, hogy mindenben meg kell találni a szépet, a jót” – fogalmazott Ekanem, akinek nem csak a hosszú várakozás miatt különleges a megjelenés. „Március 17-e a születésnapom, és azért döntöttem úgy, hogy ezen a napon kerüljön ki a dal, mert ilyenkor mindig rengeteg szeretetet és kedvességet kapok, a dallal pedig viszonozni szeretném mindezt: ez az én ajándékom.”

A klipet a bakonybéli Szent-kút kápolnánál forgatták Puskás-Dallos Peti rendezésében. „Tökéletes helyszínnek gondolom, mert a környezet megerősíti a Visszatalálsz mondanivalóját. Az erdő a rohanó világunk akadályait, a tó és a víz a mélypontot, a kápolna a hitet szimbolizálja számomra. Különleges élmény volt a forgatás, mert Peti mellett a volt szobatársam és egyben legkedvesebb barátom, Tóth Levente is segített nekünk” – mondta az előadó. „Már tavaly szerettem volna kijönni a dallal, de az élet közbeszólt: a szakdolgozatírás, vizsgák és egyéb teendők mellett sajnos nem sikerült, most viszont végre eljött a pillanat” – tette hozzá Ekanem, aki állandó alkotótársaival dolgozott a mostani megjelenésen, ahogyan velük tervez továbbra is. 

„Az album az Ébredés címet kapja majd, mert társadalmi problémákra szeretném felhívni a figyelmet a rajta szereplő dalokkal.”

Fotók: Ekanem