A Hangfoglaló Program a Campuson is ott volt

A 11. Campus Fesztiválnak ismét sikerült növelnie a látogatószámát: idén már 108.000 résztvevőt köszönthettek a szervezők. Előttük léptek fel a Hangfoglaló Program támogatottjai is, hiszen a debreceni fesztivál munkatársai már évek óta számítanak az Induló Előadói Alprogram zenészeire, zenekaraira. Öt támogatott mellett számos korábbi hangfoglalóssal találkozhattak a látogatók.

Hazánk legizgalmasabb, vegyes elhelyezkedésű, méretű és profilú fesztiváljaival együttműködve idén is számos koncertet hallgathat meg a közönség a Hangfoglaló Program által támogatott induló előadóktól. A roadshow legutóbbi állomása a Bánkitó Fesztivál volt, ahol az EPMK, a SONYA, a Papaver Cousins és a Freakin’ Disco is zenélt.

A legnagyobb koncertet a Freakin’ Disco adta az utolsó napon. A formációt nem kellett már bemutatni a Bánkitó Fesztivál közönségének, a tavalyi koncertjük is egészen emlékezetesre sikeredett, és idén sem okoztak csalódást a rajongóknak; a Tószínpad előtti tér teljesen megtelt, amíg játszottak.

További részleteket a Hangfoglaló Program oldalára kattintva olvashattok, itt.