Zeneszöveg.hu beszélgetések: 25. rész: Fülesbagoly tehetségkutató különkiadás

Zeneszöveg beszélgetések címmel több, mint egy éve dolgozunk azon a sorozaton, amely már a 25. résznél tart, s bízunk benne, hogy a jövőben még több tartalmas, izgalmas, ugyanakkor egy picit az átlagtól eltérő beszélgetést mutathatunk be a közönségnek, magyar zenészekkel, dalszerzőkkel és szövegírókkal.

KÖLYÖK

A beszélgetés itt érhető el: 

https://www.youtube.com/watch?v=mueicpQxF8o&t=8s

Kölyök dalszövegek a Zeneszöveg.hu oldalán ide kattintva.

Nemes “Kölyök” Gábor: etno folk vizekre evezõ klasszikus-fingerstyle gitármûvész, a Fülesbagoly Tehetségkutató gyõztese. Didgeridoo, ének, beatbox, loop pedál, ez-az…Kis létszám, nagy érzés.

BARON MANTIS

A beszélgetés itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=IpDn2vS84uA

Baron Mantis dalszövegek a Zeneszöveg.hu oldalán ide kattintva.

A Baron Mantis hihetetlen energiával és szakító hangzással sáskahadként lepi el az újdonságra kiéhezett nagyérdemű tudatát, hogy szeretetpetéit vaskos riffekbe és kíméletlenül zakatoló ritmusokba ágyazva keltse ki. A Baron Mantis modern rockzenéje rendkívül dinamikus, lényegre törő és sallangmentes. Angol szövegeik jelent, jövőt és múltat átívelő utazásra csábítanak.

SZIPKA-LOOPS

A beszélgetés itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=019qxcKDvOA

Szipka-Loops dalszövegek a Zeneszöveg.hu oldalán ide kattintva.

Az egyszemélyes zenekar frontembere Kéri Samu, 18 éves, a Bartók Béla Konzervatórium hallgatója basszusgitár szakon. A produkció sajátossága, hogy egyedül, loop-ok segítségével lép fel, valamint stúdiófelvételein is ő basszusgitározik, billentyűzik, énekel, beatboxol.

Hamarosan érkezik a Zeneszöveg.hu beszélgetések folytatása is, melynek gyorsabb eléréséhez  ITT tudtok feliratkozni a Zeneszöveg.hu Youtube csatornájára.