2018 LEGMENŐBB DALSZERZŐ TÁBORA MÁR VÁRJA A JELENTKEZÉSEDET!

2017 novemberében a Zeneszöveg.hu a Songbook.hu csoport tagjaként megrendezte az első magyarországi, nemzetközi dalszerző tábort, 20 magyar és 10 külföldi résztvevővel, többek között lengyel, cseh, brit és svéd alkotókkal.

A hétvégén ért véget az Artisjus által megrendezett Songwriting Camps, amely szintén nemzetközi dalszerző tábor, Budapesten, magyar résztvevőkkel (is), addig a Songbook már dolgozik a 2018-as, második dalszerző táboron.

A következő Songbook Songwriting Campet 2018. október 24-28-ig rendezik, szintén Tállyán. Idén is harminc résztvevővel zajlik majd a rendezvény, amelyből tíz meghívott és tíz nemzetközi delegált vendég lesz majd, tíz hely egyikének megpályázására pedig bárkinek van lehetősége.

JELENTKEZZ IDE KATTINTVA!

A táborban született Knoll Gabi dala, a Nobody To Die For, amely most a Dal 2018 legjobb 30 dala között versenyez, s akár ő is képviselheti majd hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon is. Az esemény következő állomása a 2018-as Songbook Songwriting Camp lesz, amely szintén nemzetközi részvétellel valósul meg.