Budapest Dala 2018: Nálunk az összes dalszöveg elérhető, kattints!

Radics GigiBudapest Szerelem című szerzeményét választották Budapest dalának, a különdíjat a Závodi+Berkes-féle Óriáskerék, a közönségdíjat pedig BenjiBárhol járokcímű száma kapta.

NÁLUNK AZ ÖSSZES DAL SZÖVEGÉT MEGTALÁLOD,  KATT!

A NYERTES DAL SZÖVEGE, RADICS GIGITŐL IDE KATTINTVA!

A KÜLÖNDÍJAS ZÁVODI + BERKES DAL SZÖVEGÉT ITT OLVASHATJÁTOK EL. 

BENJI DALA KÖZÖNSÉGDÍJAS LETT, A BÁRHOL SZÖVEGÉT ITT MEGTALÁLJÁTOK!

A dalok már meghallgatható az iTunes-on és a Spotify-on, valamint az összes digitális áruházban és stream szolgáltatónál is.

SPOTIFY-ON A BUDAPEST DAL 2018 ALBUM, ITT HALLGATHATÓ!

Fővárosi Önkormányzat által Budapest Dal 2018 néven meghirdetett pályázatára összesen 116-an neveztek, az előzsűri közülük hatot választott ki, tíz előadót pedig a szervezők kértek fel a részvételre.

A felkérést a Honeybeast, Berkes Olivér és Závodi Marcell, Király Viktor, Radics Gigi, a Compact Disco, Caramel, az Anna & the Barbies, Zséda, Keresztes Ildikó és Frenreisz Károly fogadta el, az előzsűri döntése alapján Benji, a Maverix feat. Veréb Tomi, a Nági & Ya Ou, a ShowCrew, Pajor Tamás és az Amen, valamint Tóth Péterkerült a döntőbe.

Az előadók a Thália Színházban mutatták be dalaikat a közönség előtt. A győztesek egy-egy millió forintot nyertek, az abszolút nyertes pedig egy éven át viselheti a Budapest Dal címet.

Forrás: MTI