Hangfoglaló podcast indul

Új profillal bővült 2019. szeptember elején az NKA Hangfoglaló Program által kínált zenei szolgáltatási paletta: a Hangfoglaló Spotify mellé, új, folyamatosan friss tartalommal jelentkező podcast csatorna társul, HANGPRÓBA néven.

Az első adásaiban az induló előadói pályázaton eddig támogatott zenekarokat bemutató Hangpróba célja, hogy létrejöjjön egy olyan informatív platform, amelynek segítségével a Hangfoglaló Program tevékenysége és a támogatott előadók is közvetlenebbül megismerhetők.
A Hangpróba házigazdája Rédl Ádám rádiós műsorvezető, podcaster, aki szerint a jövő „beszélgetős rádiója” a podcast lesz. A csatornán a műsorvezető epizódról-epizódra bemutatja az induló előadók motivációit, sikereit és kihívásait. Mindezek mellett pedig a Hangfoglaló Program rendezvényeiről és további alprogramjairól is sok mindent megtudhat a hallgató. A műsorral nem közönséget, hanem közösséget szeretnének a műsorkészítők építeni.

A Hangpróba első három adása már meghallgatható, amelyekben a DLRM, az aurevoir. és a Ruby Harlem mesél eddigi munkáiról és terveiről.

A podcast elérhető a Hangfoglaló Program honlapjának címlapján: https://hangfoglalo.hu/