Ismét itt a Hangszert a kézbe programsorozat a Hangfoglaló támogatásával

A Hangszert a kézbe programsorozat célja, hogy a fiatalok előtt megnyissa a hangszeres zenélés kipróbálásának lehetőségét, közülük minél többeket vegyen rá a rendszeres muzsikálásra, a legtehetségesebbeket pedig a zenetanulásra. A 2017-ben indult programsorozat eddigi 32 állomásán több, mint 85 ezren próbálták ki a kiállított hangszereket.

Az interaktív utazókiállítás első helyszíne az új évadban Jászberény lesz.

Nagy szeretettel várnak mindenkit, aki érdeklődik a hangszerek, a hangszeres játék, az élmény alapú zenélés és tanulás, a zenész életmód és általában a könnyűzene világa iránt a szeptember 24-én kezdődő  Hangszert a kézbe – Jászberény eseményre!

A rendhagyó énekórák a Lehel Film-Színház (Jászberény, Fürdő utca 3.) épületében, míg a zenei játszótér és kiállítás a közvetlen szomszédságában található Főnix Fészek Műhelyház (Jászberény, Fürdő utca 4.) épületében látogathatók.

Keddtől egészen szombatig teljesen INGYENESEN lesz látogatható a zenei játszótér (hangszerkiállítás), ahol minden érdeklődő betekintést nyerhet számos zeneszekcióba, hogy a hangszereket megszólaltatva nagyszerű és boldog pillanatokat élhessen át.

Emellett szintén ingyenesen lesz látogatható a Hangszert a kézbe – Jászberény esemény keretén belül:
– 16 rendhagyó énekóra,
– 7 hangszeres és hangtechnikai kurzus,
– és több koncert.

További információ a programokkal kapcsolatban a Hangfoglaló honlapján található.