„Meguntam a loholást a semmibe” – megjelent BÖBE: FUTOK című dala

BÖBE újra olyan témával foglalkozik friss szerzeményében, ami sokak számára fájóan ismerős lehet. 

Az énekesnő legújabb FUTOK című dalában ugyanis a játszmázós ismerkedést szedi darabjaira.

A dinamikus afro beat-ek és a fülbemászó dallamok mellett frappáns szövege miatt is erősen ajánlott csekkolni a kiadványt.

A dal szövege itt.

A tavasz folyamán BÖBE egy négyszámos kislemezt jelentet meg, aminek egyik érdekessége, hogy dalok egyesével érkeznek róla. Legelső szerzeményként február végén a REDFLAG droppolt, ami az emberi kapcsolatok során felvillanó piros zászlókra, úgynevezett redflagekre hívta fel a figyelmet. BÖBE a FUTOK esetében is egy olyan témát választott, amivel rengetegen tudnak majd azonosulni.

BÖBE elmondása szerint a dal a szerelmi élet körüli problémákra hívja fel a figyelmet, különösen az randizás korai szakaszában fellelhető intő jelekre. A FUTOK és a korábbi REDFLAG úgy tűnik, mintha egy-egy ablakot nyitna az énekesnő korábbi tapasztalataira, amikben az emberi kapcsolatok rejtelmei is szerepelnek.

– Az ismerkedés fázisában fellelhető problémákra világítanak rá a dalok. Mind a REDFLAG, mind a FUTOK inkább azt a periódust mutatják be, amikor még csak megismernél valakit, de ignorálod az intő jeleket vele kapcsolatban (REDFLAG), vagy az egész egy játszma, ami tele van taktikázással és nem őszinte 

– utóbbi a FUTOK témája.”

BÖBE zenei munkásságát rendszerint személyes tapasztalatai és érzései inspirálják. Ezeknek a dalba öntésén BÖBE Usztics Pepe producerrel dolgozik közösen. A FUTOK készítése során BÖBE hozta a dal alapötletét, majd Pepe kiegészítette és új ötletekkel gazdagította az egy éve a fiókban pihenő demót. Zeneileg az új single különlegességét kétségtelenül az afro beat-es lüktetés adja.

BÖBE tavaszi EP-je további érdekességeket is tartogat a közönség számára, melyekről egyelőre csak annyit árult el, hogy BÖBE-BABA és egy videóklip is várható hozzájuk. 

WMMD.lnk.to/BOBE_FUTOK

Fotók: Böbe