Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros a Budapest Open Road Days-en

Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Műegyetem rakpartra, a Budapest Open Road Days-re.

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken Budapest legnagyobb belvárosi fesztiválja, a Budapest Open Road Days nagyszínpadán, a Műegyetem rakparton. 

Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon.

A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja első idei budapesti nagykoncertjét.

Szombaton a nagyszínpad programját az AK26 rapzenekar nyitja meg, amely a Blöff mellett új ASSASSIN című albumának legjobb számait is hozza a fesztiválra.

Az amerikai Ugly Kid Joe 2024. június 28-án történetének harmadik magyarországi koncertjére érkezik a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar 5 év után tér vissza Budapestre az idei év legnagyobb magyarországi motoros rendezvényének egyik fő fellépőjeként. A világhírű amerikai rockegyüttes olyan mindannyiunk által ismert dalokkal érkezik, mint az Everything About You vagy a Cats in the Cradle. 

Június 28-án az Ugly Kid Joe előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. koncertjével indul a Műegyetem rakparton a nagyszínpad programja. Tátrai Tibor zenekara a rock aranykorát idézi meg virtuóz gitárszólókkal, a zenészlegenda pénteki koncertjén biztosan ott a helye mindenkinek, aki az igényes hazai hangszeres zenét kedveli.

Június 29-én szombaton a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertjén tombolhatnak a zenekar rajongói a Budapest Open Road Days fesztiválon. Lukács Laci, Sidi és Fejes Tamás „egy budapesti motoros felvonulás összes lóerejével felérő”, mindent elsodró évfordulós koncertje előtt a „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázat nyertese mutatja meg, milyen lendülettel érkezik az a zenekar, aki összesen 196 nevező közül nyeri meg a Tankcsapda előzenekara címet a Budapest Open Road Days-re. 

Szombaton a Giaj és Hero alkotta testvérpár, az AK26 rapzenekar lép fel a nagyszínpadon. A koncerten biztosan elhangzik a ma már 40 milliós nézettség fölött járó Blöff című szám, valamint a 2011 óta aktív rapzenekar legkiemelkedőbb szólódalai, de a hiphop páros elhozza a fesztiválközönségnek az új 2024-es Assassin album legjobb számait is.

A fellépők sora közel sem ér itt véget: a Budapest Open Road Days-en június 27-29. között 4 zenei színpadon több mint 20 zenei csemege várja a látogatókat. 

A fellépők részletes listája itt érhető el.

A fesztivál június 27-én egy igazi motoros fesztiválnappal indul, amelynek fő programja a Budapest-Balatonakali-Budapest Motoros Túra lesz. Ezt követően délután az Open Road Bázison folytatódik a bemelegítő buli a Budapest Open Road Days pénteki és szombati programjaira.

A Műegyetem rakparton nappali programokban sem lesz hiány

Magyarország legnagyobb 2024-es motoros fesztiváljára a szervezők a „kis és nagy motorosokat” is várják, de mindenki talál magának programot, aki a járművek és a technikai dolgok iránt érdeklődik. A motoros, zenei és családi fesztiválon ott a helye a motorok és a kétkerekű járművek minden rajongójának akkor is, ha motorozik, és akkor is, ha látványként ejtik ámulatba a nagyvasak. 

A Family-kid-zone a fesztivál családi programhelyszíneként június 28-án és 29-én is olyan izgalmas gyermekprogramokkal várja a családokat, mint a Harley-Davidson motorszimulátorok, az elektromos gyermekmotorok, a gyerekeknek kialakított KRESZ park, valamint a Jurassic Park szimulátor. Tizenkét éves kor alatt gyerekeknek a belépés díjtalan.

Napközben emellett a Stunt Arénában a BMX és motoros kaszkadőr show-k egymás után ejtik ámulatba a közönséget. Josa Danny egyenesen Kaliforniából „repül” a Műegyetem rakpartra lélegzetelállító BMX produkciójával. Rob Alton és csapata bámulatos BMX bemutatóval készül a Budapest Open Road Days-re. Az Erdős Csaba és Erdei Balázs páros, valamint Mókus pedig parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra.

A Custom Bike Corso a teljes fesztiválterületen végigvonul

Az épített motorok kiállítása, mint egy motor promenád minden felnőtt és gyermek számára lenyűgöző látványt nyújt. A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage, ahol a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki részvételével zajló motorkiállítás mellett a színpadon a motoros márkaarcok és influenszerek közreműködésével szórakoztató és tanulságos beszélgetések zajlanak. A helyszín moderátora Winkler Róbert, aki a tőle megszokott szókimondó és helyenként belemenős stílusban izzítja a hangulatot.

Június 29-én délben a sokszáz motor részvételével induló Budapesti Motoros Felvonulás azoknak is látványos szórakozást ígér, akik nem vesznek részt motorral a felvonuláson.

A márkafüggetlen motoros felvonulásra minden bérlettel vagy szombati napijeggyel rendelkező fesztiválozót várnak a szervezők.

A Budapest Open Road Days 2024 teljes programja itt érhető el.

Jegyek itt.

Fotók: Budapest Open Road Days