Zséda ünnepi koncertje a Kongresszusi Központban

A Többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas elbűvölő énekesnő varázslatos koncertje ünnepek kereszteződésében.

Zséda-dalszövegek itt.

Zséda a magyar könnyűzenei élet egyik legsikeresebb,- hét szólólemezével a legtöbb albumot megjelentető -női eladója.  Több tucat toplistás sláger, 4 platina és 4 aranylemez birtokosa. Több száz teltházas koncertet adott országos és nemzetközi szintéren egyaránt.  Az énekesnő a Cotton Club Singers alapító tagjaként vált ismertté.  A pop dalok mellett hallhattuk már jazz-, blues-, soul- zenét, valamint sanzonokat énekelni, de repertoárjában klasszikus dalok, áriák is helyet kaptak.

Koncertjét, zenei világát is ez a sokszínűség jellemzi. A Valahol egy férfi várral robbant be a köztudatba, melyet gyors egymásutánban követtek olyan emblematikus dalok, mint a Motel, vagy a Fekete rúzs, vagy épp a közelmúltban megjelent életigenlő diszkó himnusz, az Életben maradni. Kökény Attilával közös lírai duettje, a Helló közel 12 millió letöltést tudhat magáénak. A Szürkepatás pedig pontosan húsz éve része a karácsonyainknak. A 2004-ben megjelent Ünnep album után Zséda nemrég új karácsonyi dallal lepte meg a közönséget, az Esik a hó szintén hallható lesz ezen a koncerten.

Sodró hangulatú, színes, hol vidám pörgős, hol éteri elragadó koncert igazi ünnepi hangulatot ígér, egy csipetnyi bulival fűszerezve. Ahogy egy jó ünnepi összejövetelhez illik, Zséda koncertjén is lesznek vendégek, az elmúlt évtizedek meghatározó pályatársai, barátok, zenésztársak lesznek ott a Kongresszusi Központban, hogy együtt ünnepeljenek Zsédával.

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/kereses/?lang=hu&searchText=ZS%C3%A9da

Fotó: Zséda