Berta’Lami és Lil Frakk új dala

Izgalmas, de fájdalmas macska-egér játék

„A Nem alszom ma nálad egy izgalmas, de fájdalmas macska-egér játékról szól. Szerintem sokunknak ismerős érzés, amikor az incselkedős hangulatba vegyül némi szomorúság is” – mondta a szöveggel kapcsolatban Berta’Lami.

Az énekesnőt Dzsúdló Állat című dalából is ismerhetjük

Az énekesnő – akit Dzsúdló Állat című dalából is ismerhetnek a zenerajongók – tavaly jelentette meg Szirmok című, négyszámos EP-jét.

A dal szövege itt érhető el.

Lil Frakk szintén Dzsúdlóval jegyzi a Lej című slágert, de hallhattuk már a Wellhello Csoda, hogy még élünk című számában is. Tavalyi, Kontroll című, Kapitány Mátéval és Ress-sel közös lemezén feltűnik többek közt Azahriah is, de szinte minden producerrel és fontos előadóval dolgozott már a hazai trap-szcénában.

Dzsúdló dalszövegek itt.

Berta’Lami és Lil Frakk tulajdonképpen ezeknek a szakmai összefonódásoknak köszönheti ezt a közös dalt is. Az énekesnő Tembóval dolgozott a számon, amelybe a kezdetektől fogva szerettek volna egy férfihangot is. A producer megmutatta a dalt Lil Frakknak, akinek annyira megtetszett, hogy egymás után többször is lejátszatta azt.

„Tembo mondta, hogy rappert keresnek a dalhoz. Én elkezdtem freestyle-ozni a beatre, ő pedig elmesélte ezt Berta’Laminak, aki megkérdezte: mi lenne, ha én lennék az a rapper?”

A végeredmény Berta’Lami számára tulajdonképpen meglepetés volt, hiszen a rapper csak akkor mutatta meg neki a saját részét, amikor az teljesen elkészült. 

A két előadó stílusa remekül összesimult

„Megtartotta a sajátosságait, amitől ő Lil Frakk, és közben eltalálta azt a hangulatot, amit én elterveztem” – fogalmazott Berta’Lami.

A melankolikus dallal mindazok könnyedén azonosulhatnak majd, akik számára nem ismeretlen a se veled-se nélküled kapcsolatok kettőssége.

Lil Frakk dalszövegei itt.

Nyitókép: Lil Frakk hivatalos