Lábas Viki és Puskás Peti az elfelejthetetlennek tűnő szerelmekről énekel

Közel tíz év ismeretség után megjelent a The Biebers és a Margaret Island énekesnőjének első featje, a Padlás, aminek Stranger Things-hangulatú klipjét Puskás Peti rendezői alteregója, Big Daddy Bee álmodta meg.

The Biebers dalszövegeket itt találsz. 

Padlás címmel megérkezett a The Biebers és a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki első közös száma, amit azokról a múltbeli szerelmekről írt Puskás Peti és Bánki Beni, amelyeket egyszerűen képtelenek vagyunk elfelejteni, még akkor is, ha azoknak nincs jövője. 

„Fel kell pakolnunk a padlásra azokat az emlékeket, amik már nem építenek minket, nem visznek előre az életben” 

– fejti ki Viki, aki örül, hogy a klip forgatáskor Peti ült a direktori székbe.

Margaret Island dalszövegeket itt találsz.

„Visszatért a rendezői alteregóm, Big Daddy Bee” – mondja nevetve a The Biebers frontembere. 

„Ismét egy vizuális ötletre építettem az egész videót, elképzeltem, ahogyan az ágyból nézek fel a padlásra és visszanéznek rám, megelevenednek az emlékek” – árulja el Peti, akinek a koncepcióját az egyik kedvenc sorozata, a Stranger Things inspirálta. 

„Igaz, nem volt rá százmillió dollárunk, hogy megvalósítsuk, de szerintem látványos lett a klip, és remélem, érdekesnek találják majd.”

Peti régóta ismeri Vikit ési már a kezdetektől követte a Margaret Island pályáját

„Jó barátok lettünk, és azt gondolom, a zenész mivoltunkból fakadóan közös a sorsunk is.” Peti úgy látja, bár tíz évet kellett rá várni, mégis pont a legjobb pillanatban készítették el az első közös dalukat. „Tetszett a Padlás tematikája” – emeli ki Viki.

„Örülök, hogy ennyi év után végre együtt dolgozhattunk, a zenekaraink között mindig is volt egyfajta közösség érzés, Bálint gitározott is a The Biebersben, Kristóf pedig helyettesített koncerteken. Valahol szinte egy család vagyunk” – folytatja a Margaret Island énekesnője, aki művészként fontosnak tartja a kísérletezést. 

„Izgalmas utazás másokkal együtt rezegni és kipróbálni magam eltérő műfajokban, ez tart frissen. Sokszor vannak olyan megkereséseim, amelyektől egy kicsit félek, de éppen ez az izgatottság tud előrevinni” – hangsúlyozza Viki. „Petiékkel könnyű volt alkotni, otthonosan mozgunk a másik társaságában.” – teszi hozzá. 

https://www.youtube.com/watch?v=hZxBLr1-JNA

Fotó: The Biebers és Lábas Viki hivatalos